Υπηρεσίες

Η ύπαρξη της τελειότερης υποδομής, του αρτιότερου εξοπλισμού και του πλέον σύγχρονου λογισμικού δεν εξασφαλίζουν καμία προστιθέμενη αξία για την επιχείρησή σας, δίχως το συνδετικό κρίκο όλων: των εφαρμοσμένων υπηρεσιών που θα λειτουργήσουν χρησιμοποιώντας ως πόρους τα παραπάνω, προσθέτοντας τη λέξη «σύστημα» δίπλα στη λέξη «πληροφοριακό».

Οι μηχανικοί της Wizz θα σχεδιάσουν για εσάς τις υπηρεσίες που γνωρίζουν ότι θα υπερκαλύψουν τις απαιτήσεις και τις προκλήσεις που θα θέσετε. Δοκιμάστε τους.

Διαχείριση Τμημάτων Πληροφορικής

Διαχείριση Τμημάτων Πληροφορικής

Σε μια εποχή που οι ανάγκες κάθε επιχείρησης σε τεχνογνωσία πληροφορικής διαρκώς αυξάνονται, ενώ η πίεση για μείωση των λειτουργικών εξόδων γίνεται ασφυκτική, η Wizz διαθέτει τη γνώση, τη μεθοδολογία και πάνω απ' όλα το μεράκι να σας λύσει τα χέρια!

Διαβάστε Περισσότερα »

Ασφάλεια Δικτύων

Ασφάλεια Δικτύων

Ένα εταιρικό δίκτυο δεν είναι απλώς ένα σύνολο από υπολογιστές και περιφερειακά που επικοινωνούν μεταξύ τους. Είναι ένας «ζωντανός» οργανισμός που χρειάζεται συντονισμό και εξασφάλισή, απέναντι στις μεταβαλλόμενες συνθήκες και τις απειλές του περιβάλλοντος, με τον ίδιο τρόπο όπως ένας άνθρωπος.


Διαβάστε Περισσότερα »

Εταιρικά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN)

Εταιρικά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN)

Με το Διαδίκτυο να έχει αποκτήσει τον τίτλο του βασιλιά των μέσων, η επιλογή του από τις επιχειρήσεις για τις καθημερινές ανάγκες επικοινωνίας τους είναι γεγονός.

Πώς μπορεί η επιχείριση να χρησιμοποιήσει αυτό το μέσο, φέρνοντας κοντά ανθρώπους και πληροφορίες, δίχως κάνένα συμβιβασμό στην ασφάλεια;


Διαβάστε Περισσότερα »

Λύσεις Απομακρυσμένης Πρόσβασης

Λύσεις Απομακρυσμένης Πρόσβασης

Στο κατακερματισμένο περιβάλλον που δραστηριοποιείται η σύγχρονη επιχείρηση, έδρα, εργαζόμενοι, προϊόντα, υποδομές και πληροφορίες δεν είναι δεδομένο ότι βρίσκονται στον ίδιο φυσικό χώρο. Όλα όμως μπορούν να συνυπάρξουν σ' ένα πλαίσιο δραστηριοποίησης που διευκολύνεται από ένα έξυπνο σύστημα απομακρυσμένης πρόσβασης.

Διαβάστε Περισσότερα »

Φιλοξενία Δικτυακών Εφαρμογών

Φιλοξενία Δικτυακών Εφαρμογών

Η φιλοξενία ενός εταιρικού ιστοχώρου είναι πλέον κάτι συνηθισμένο. Όλες οι εταιρείες ανάπτυξης web λύσεων προσφέρουν φιλοξενία δωρεάν ή σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος ενσωματωμένα στο «πακέτο» δημιουργίας ενός ιστοχώρου.

Διαβάστε Περισσότερα »