Λογισμικό

Αν ο εξοπλισμός είναι το αυτοκίνητό σας, το λογισμικό είναι ο οδηγός του.

 

Σε αντίθεση με τα αυτοκίνητα που γίνονται διαρκώς «εξυπνότερα», στα πληροφοριακά συστήματα το λογισμικό είναι αυτό που αναλαμβάνει πλέον όλο και περισσότερες από τις «επίπονες» και «πολύπλοκες» διεργασίες.

Η επιλογή του λογισμικού στη Wizz γίνεται με γνώμονα τις ανάγκες σας, της υποδομής και του εγκατεστημένου εξοπλισμού, καθώς και των σχεδίων μελλοντικής ανάπτυξής του πληροφοριακού συστήματος. Εσείς, τι οδηγό θα επιλέξετε για το αυτοκίνητο που οδηγεί καθημερινά τη λειτουργία της επιχείρησής σας;

Microsoft® Active Directory™

Microsoft® Active Directory™

Οι βασικότερες απαιτήσεις για το Πληροφοριακό Σύστημα μιας επιχείρησης είναι να είναι αξιόπιστο, ευέλικτο και να ακολουθεί την ανάπτυξη της εταιρείας, με λογικό κόστος διαχείρισης και αρχικής επένδυσης.

Διαβάστε Περισσότερα »

Λογισμικά Συνεργασίας Ομάδων

Λογισμικά Συνεργασίας Ομάδων

Ευελιξία επικοινωνίας, διαχείριση πωλήσεων, διεύθυνση έργων, πολύ-πολιτισμικές ομάδες, κινητό γραφείο, εργασία από απόσταση, σύγκλιση τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής!

Διαβάστε Περισσότερα »

Συστήματα Βάσεων Δεδομένων

Συστήματα Βάσεων Δεδομένων

Αν το αντικείμενο της επιχείρησής σας είναι η διαχείριση και η επεξεργασία πληροφορίας, τότε γνωρίζετε πολύ καλά πόσο σημαντικό ρόλο παίζει «η βάση» και τι σοβαρότατες επιπτώσεις έχει η δυσλειτουργία της ή η φθορά των δεδομένων που τηρείτε αποθηκευμένα σε αυτή.

Διαβάστε Περισσότερα »

Συστήματα Διαχείρισης Εγγράφων

Συστήματα Διαχείρισης Εγγράφων

Η αυξανόμενη ανταλλαγή αρχείων με ηλεκτρονικό τρόπο αντί εκτυπώσεων, η ανάγκη τήρησης ηλεκτρονικών αρχείων, η έλευση δικτυακών μέσων αποθήκευσης με ιδιαίτερα μεγάλη χωρητικότητα, αλλά και η απαίτηση από τους χρήστες για ταυτόχρονη επεξεργασία αρχείων και τήρηση της ιστορικότητας έχουν δημιουργήσει μια ολόκληρη οικογένεια προϊόντων στοχευμένα στην εξυπηρέτηση αυτών των αναγκών.

Διαβάστε Περισσότερα »