Φιλοσοφία

“You dream, we provide IT”

 

…εσείς ονειρεύεστε τι περιμένετε από την πληροφορική στην επιχείρησή σας, και η Wizz αναλαμβάνει να το κάνει πραγματικότητα! Αυτό είναι σε πέντε λέξεις το όραμα της Wizz, που ξεκίνησε το 2007 από δύο επιστήμονες με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στην πληροφορική και τις τηλεπικοινωνίες και με κοινό μεράκι να τις «αποχαρακτηρίσουν» ως «πονοκέφαλο» για τη σύγχρονη επιχείρηση.

 

Ο βασικός άξονας σκέψης και δράσης της Wizz είναι πως τα πληροφοριακά συστήματα είναι εργαλεία που πρέπει εξ αρχής να διευκολύνουν έναν οργανισμό να διεκπεραιώνει τις καθημερινές του λειτουργίες και να πραγματοποιεί τα επιχειρηματικά του σχέδια αποτελεσματικότερα, αποδοτικότερα, οικονομικότερα και πάνω απ’ όλα, αξιόπιστα.

 

Για τη Wizz δεν υπάρχουν πελάτες, παρά μόνο συνεργάτες, και κάθε νέο πρόβλημα αποτελεί μια πρόκληση που μας καλεί να την αντιμετωπίσουμε ξεχωριστά, μπαίνοντας «στα παπούτσια» του συνεργάτη μας και φροντίζοντας να βρεθεί το κατάλληλο «μείγμα» τεχνολογίας, εφαρμογής της και υποστήριξής της, ώστε να επιλεγεί η βέλτιστη λύση.

 

Η κουλτούρα μας είναι η κινητήρια δύναμή μας:

 

 • Θέλουμε να λειτουργείτε απρόσκοπτα, χωρίς ποτέ να ανησυχείτε για την πληροφορική και τις τηλεπικοινωνίες.
  Αυτό είναι δική μας δουλειά.

 • Θέλουμε να νιώθετε σίγουροι ότι έχουμε μια λύση για κάθε πρόβλημα, ενδεδειγμένη και προσαρμοσμένη στη δική σας περίπτωση. Χωρίς δεσμεύσεις σε συγκεκριμένους κατασκευαστές και τεχνολογίες που αύριο μπορεί να μην υπάρχουν.

 • Θέλουμε να είμαστε εκεί για εσάς, είτε η επιχείρησή σας διαθέτει δικό της υπεύθυνο ή τμήμα πληροφορικής, είτε όχι.
  Θα σας συμβουλεύσουμε και θα δράσουμε μαζί.

 • Πρώτα αναλύουμε, σχεδιάζουμε, δοκιμάζουμε, ελέγχουμε και μετά υλοποιούμε.
  Δεν είμαστε “Fast-Food” πληροφορικής, γνωρίζουμε ότι οι κακές επιλογές κοστίζουν σε χρόνο και σε χρήμα.

 • Η πρώτη ερώτηση που θα σας κάνουμε είναι:
  «Πόσα χρήματα χάνει η επιχείρησή σας κάθε ώρα που δεν λειτουργεί έστω και ένας Η/Υ;»

 

Αν γνωρίζετε, ξέρετε γιατί ήρθατε σε επαφή μαζί μας.