Νέα

30ΟΚΤ2008

M-Daemon της Alt-N και Kaspersky Enterprise Space Security για τις ανάγκες των Ίνκαμ ΕΠΕ και MediaConnection ΑΕ

H Wizz ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγκατάσταση των λύσεων M-Daemon της Alt-N (Enterprise Mail Server) και Kaspersky Enterprise Space Security στο Πληροφοριακό Σύστημα των πελατών της Ίνκαμ ΕΠΕ και MediaConnection ΑΕ.

Μετά από συστηματική έρευνα αγοράς των διαθέσιμων λύσεων, η εξαιρετική πρόταση της Alt-N ξεχώρισε ιδιαίτερα για τη μεθοδολογία τήρησης των αρχείων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και της ευκολίας backup/restore, καθώς και την ευελιξία στη συνδεσιμότητα με συμπληρωματικές λύσεις διαχείρισης της δικτυακής επικοινωνίας. Ταυτόχρονα, η λύση Enterprise Space Security της Kaspersky προσέφερε ολοκληρωμένη προστασία σε Workstations, File Servers, Mail Servers και Smartphones απέναντι σε απειλές ιών, malware, keyloggers, rootkits, και κάθε άλλη πιθανή κακόβουλη ενέργεια στο εταιρικό δίκτυο.

Οι Ίνκαμ ΕΠΕ και MediaConnection ΑΕ είναι οι ηγέτιδες Ελληνικές εταιρείες στο χώρο της διαφήμισης μέσων περιφέρειας, Διαδικτύου και εναλλακτικών μέσων.

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες διαχείρισης και υποστήριξης Πληροφορικής που παρέχει η Wizz μπορείτε να βρείτε εδώ.